Γιατί να δώσετε τις εξετάσεις IELTS μέσω των εξειδικευμένων κέντρων Point English

Έχοντας προηγούμενη εμπειρία  από τον τρόπο λειτουργίας των κέντρων που λειτουργούν οι αλυσίδες franchise στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, και την απρόσωπη προσέγγιση με πολλές υποσχέσεις  από πλευρά τους, τα κέντρα μας έχουν μία ξεχωριστή φιλοσοφία στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

Διότι για εμάς η μάθηση δεν είναι εμπόρευμα. Είμαστε κέντρα   που με την προσωπική μας φροντίδα καθημερινά  παρακολουθούμε την εξέλιξη των σπουδαστών μας για να πετύχουν τον στόχο τους. Είμαστε κοντά τους και συνεργαζόμαστε με τον κάθε έναν ξεχωριστά καθοδηγώντας τον και παρέχοντας μία εγγυημένη ποιότητα σπουδών κάτι που για εμάς είναι και το πιο σημαντικό γιατί απλά δεν εμπορευματοποιούμαστε αυτό που προσφέρουμε.

Για καλύτερα αποτελέσματα των σπουδαστών μας συνεργαζόμαστε με καθηγητές που έχουν πολυετή εμπειρία στις εξετάσεις των ειδικών πτυχίων IELTS, TOEFL, GRE, GMAT έτσι ώστε τόσο η βιβλιογραφία, η μεθοδολογία αλλά και τα προγράμματα να είναι  προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε υποψήφιο και να του εξασφαλίζουν την επιτυχία.

Για αυτό τα προγράμματα σπουδών 4-8 εβδομάδων διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε σπουδαστή και όχι με τις ανάγκες του συνόλου.
Μετά το placement test καθορίζετε  το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο κάθε υποψήφιος το οποίο βασίζεται στις  πραγματικές ανάγκες  του (γραμματική / test/τεχνικές κλπ) σε χρονοδιαγράμματα που προσαρμόζονται στον προσωπικό του διαθέσιμο χρόνο. Έτσι ο σπουδαστής καταφέρνει να παρει τον βαθμό που απαιτεί ο φορέας στον οποίο έχει κάνει αίτηση.

Οι καθηγητές, native και Έλληνες που διδάσκουν IELTS είναι άριστα κατηρτισμένοι, με μεγάλη εμπειρία. Διδάσκοντας τις  κατάλληλες τεχνικές και μεθόδους  που απαιτούνται και δίδοντας τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις προς τους υποψηφίους τους βοηθούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά  στην πίεση που τους δημιουργείται κατά την διάρκεια της εξέτασης δεδομένου καθώς ο χρόνος περνά αυτοί πρέπει να απαντούν γρήγορα και σωστά.

Οι σύγχρονες και μοντέρνες εγκαταστάσεις μας παρέχουν έναν μοναδικό περιβάλλον με σεβασμό στον σπουδαστή.